Mobil menü bezárása
Menü
araink

Áraink

Áraink

 

Az első, ismerkedő ülés kedvezményes áron érhető el ügyfeleink számára. Az ülések időtartama alapvetően 45 perc, ám ez igény szerint rugalmasan változtatható. Az ülések számát minden esetben egyedileg határozzuk meg ügyfelünkkel egyetértésben. Általában öt-nyolc alkalom szokott hasznosnak bizonyulni, de adott esetben ez a szám lehet kisebb vagy nagyobb is.

 

Áraink egy személyre, egy alkalomra vonatkoznak tatai iroda helyszín esetén. Az ettől eltérő helyszínen folytatott konzultációkra egyedi árajánlatot készítünk. Több személy részére, illetve céges megkeresések esetén egyedi ármegállapodás alapján történik a szerződéskötés.

 

Szolgáltatás
IdőtartamÁr
Első coaching ülés45 percDíjmentes
Life coaching (2. üléstől)45 perc8.000 Ft+áfa
Business coaching (2. üléstől)45 perc18.000 Ft+áfa
Executive coaching (2. üléstől)45 perc27.000 Ft+áfa
Életvezetési tanácsadás (2. üléstől)45 perc8.000 Ft+áfa
Üzletviteli tanácsadás (2. üléstől)45 perc18.000 Ft+áfa

 

Egyedi igénye lenne? Írjon nekünk és kérjen árajánlatot!

 

 

Szolgáltatások

A Vértes Coaching & Consulting szolgáltatásai

Magánéleti problémák, munkahelyi nehézségek, anyagi gondok, komoly célok az üzletben, vagy épp a motiváció hiánya - csupán néhány azon kérdéskörök közül, amellyel ügyfeleink hozzánk fordulnak. Hiszünk abban, hogy nagy döntések kapujában vagy komoly problémák előtt állva nem szabad félnünk segítséget kérni. Coaching és tanácsadás szolgáltatásunk során a célunk, hogy ügyfeleinket meglévő állapotukból mindig egy jobb felé mozdítsuk.

Szolgáltatásaink »

 • 100% diszkréció

   

  Munkánk során ügyfeleink megtisztelnek minket bizalmukkal, és mi soha nem élnénk vissza ezzel. Minden információt, ami a coaching vagy a tanácsadás során elhangzik, bizalmasan, maximális diszkrécióval kezelünk, és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Az IAC etikai alapelveket magunkénak valljuk.

 • Szeretné a
  segítségünket kérni?

  Ha úgy érzi, önnek is segítségére tudnánk lenni, ne habozzon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy kérjen tőlünk ingyenes visszahívást!


  • Visszahívás kérése

  • Üzenetküldés