Mobil menü bezárása
Menü
business-coaching

Business coaching

Business coaching

 

 • Hogyan léphetek előre a munkahelyemen?
 • Hogyan illeszkedjek be a csapatba?
 • Munkahelyet szeretnék váltani, de hogyan vágjak bele?
 • Hogyan legyek jó vezető?
 • Hogyan jelezzek vissza az alkalmazottaimnak?
 • Mit tegyek, hogy a kinevezésem után is jó legyen a viszonyom a kollégákkal?

 

Munkahelyi problémák és kihívások

 

Akár alkalmazottként, akár vezetőként dolgozunk, rengeteg kérdés merül fel bennünk a munkánkkal kapcsolatban, nap mint nap. Könnyű elakadni, tanácstalanná válni, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, és tapasztalatunk időnként kevés ahhoz, hogy minden eshetőséget felelősségteljesen végigvegyünk.

 

Life coaching

Ilyen esetekben is jól jöhet valaki, aki segít abban, hogy kihasználjuk erősségeinket, a legjobbat hozzuk ki egy lehetséges munkaerőpiaci helyzetből, egyszóval rálépjünk a sikerhez vezető útra karrierépítésünk során.

 

Ahogy a „hagyományos” life coaching-ban, úgy a business coaching esetén is az a cél, hogy megfogalmazzuk az alapvető problémát, kitűzzünk egy célt, és utat keressünk annak megoldásához.

 

 Összetett problémák

 

A felsorolt kérdések tipikusan olyan problémákat fednek le, amelyekkel ügyfeleink business coachingra érkeznek, azonban – mint minden szolgáltatásunk esetén –, itt is előfordulhat, hogy ezek komplexebbek annál, mint amilyennek tűnnek. Egy egyszerű példán keresztül: elképzelhető, hogy a munkahelyen azért teljesítünk rosszul, mert az otthoni problémákon jár az eszünk, otthon pedig könnyebben összekapunk a családdal, ha a munkahelyi teljesítményünk miatt stresszelünk. Ilyen esetekben gyakori, hogy többféle szolgáltatásunk is a segítő folyamat része lesz.

 

Cégek számára

 

Mindezek mellett, business coaching szolgáltatásunkat akkor is ajánljuk, ha ön vezető vagy HR-es pozícióban dolgozik, és toborzáshoz, leépítéshez, új szerkezet felépítéséhez, vezetői kinevezésekhez kapcsolódó döntésekben van szüksége erősítésre!

 

 

Érdekli szolgáltatásunk? Küldjön nekünk üzenetet!

 

Ismerjen meg minket

Vértes Coaching & Consulting csapata

A coaching és a tanácsadás során szerepünk, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek magánéleti és munkahelyi céljaik elérésében, problémáik megoldásában. Az emberek gyakorta olyan régóta állnak saját elakadásaik előtt, hogy egyedül már nem tudnak átlépni rajtuk. Ilyenkor jöhet jól egy szakértő segítsége.

Bemutatkozás »
 • 100% diszkréció

   

  Munkánk során ügyfeleink megtisztelnek minket bizalmukkal, és mi soha nem élnénk vissza ezzel. Minden információt, ami a coaching vagy a tanácsadás során elhangzik, bizalmasan, maximális diszkrécióval kezelünk, és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Az IAC etikai alapelveket magunkénak valljuk.

 • Szeretné a
  segítségünket kérni?

  Ha úgy érzi, önnek is segítségére tudnánk lenni, ne habozzon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy kérjen tőlünk ingyenes visszahívást!


  • Visszahívás kérése

  • Üzenetküldés