Mobil menü bezárása
Menü
eletvezetesi-tanacsadas

Életvezetési tanácsadás

Életvezetési tanácsadás

 

 • Miért nem jövök ki a fizetésemből hónap végére?
 • Miért hagyom abba a fogyókúrát idő előtt?
 • Hogyan tudnék egészségesebben élni?
 • Hogyan találjak időt a mozgásra, sportra?
 • Miért szalad a ház állandóan?

 

Rengeteg olyan kérdés van, ami a mindennapi életünk szervezésével kapcsolatban fejtörést okozhat: a család életének irányítása, a háztartás vezetése, a házi költségvetés elkészítése, életmóddal, táplálkozással kapcsolatos fogadalmak betartása.

 

Talán banálisnak tűnő kérdések, épp ezért ódzkodnak sokan attól, hogy szakemberhez forduljanak segítségért – holott gyakorta csak egy külső, szakavatott szem tudja meglátni a mindennapi nehézségek mögött húzódó valódi problémát.

 

Életvezetési tanácsadásunk ezek megtalálásában és megoldásában segít. Ügyfeleink a legváltozatosabb kérdésekkel fordulhatnak hozzánk, de vannak tipikus, visszatérő problémák, amelyekkel különösen gyakran találkozunk.

 

„Hónapról hónapra élek, nem tudok félretenni, kifolyik a pénz a kezeim közül...”

 

Olyan pénzügyi és közgazdasági ismeretek birtokában vagyunk, amelyek bár alapvetőek lehetnének – az iskolarendszer hibáiból is adódóan – sokan nincsenek tisztában velük. Ezek segítségével hamar felfedezzük a házi költségvetésben rejlő hibákat és azok kijavítására is megoldást javaslunk. Ide tartozik a kockázatok körbejárása, felmérése is, amely gyakran fel sem merül a hétköznapi pénzgazdálkodás során.

 

Életvezetési tanácsadás

 

„Szeretnék egészségesebben élni, de nem tudom beépíteni ezt a mindennapokba”

 

Az életmódváltás rendkívül komplex kérdéskör: jó időbeosztást, átgondolt gazdálkodást, és kitartást követel a hosszútávú célok eléréséhez. Mi magunk is azt szoktuk mondani, hogy egészséges testhez egészséges életmód szükséges, ennek kialakítása azonban nem könnyű feladat. Ilyen esetben közös célunk, hogy hosszú távon is jól működő, betartható megoldásokat, tervet alakítsunk ki.

 

„Szét vagyok csúszva, soha nem érem utol magam”

 

Még egyedül élők is küzdhetnek ezzel a kérdéssel, családosok esetében pedig egészen gyakori. A probléma gyökere, hogy az emberek életéből hiányzik a rendszer, hiszen nincs idejük, energiájuk arra, hogy leüljenek és átgondolják, hogyan működtethetnék mindennapjaikat gördülékenyen, hatékonyan.

 

Miben tér el az életvezetési tanácsadás és a life coaching?

 

A cél mindkét szolgáltatásunk esetében az, hogy megoldásokat találjuk a már meglévő nehézségekre, illetve az adott állapotból egy jobb felé haladjunk. A különbség leginkább a problémák megoldásához vezető út, illetve az alkalmazott módszer jellegében keresendő, ügyfeleink mégis a míg a coaching esetén főként lelki eredetű gondokkal keresnek bennünket, az életvezetési tanácsadás során pedig inkább a mindennapi időbeosztással, gazdálkodással, saját, fizikai szervezetünk „működtetésével” kapcsolatos kérdések vannak a középpontban.

 

Természetesen sokszor nem húzhatók éles határvonalak a meglévő problémák közé, és a két szolgáltatás egyaránt része lesz a segítő folyamatnak, ahogy adott esetben a business coachingot és az üzletviteli tanácsadást is érintő kérdések is felmerülhetnek.

 

Érdekli szolgáltatásunk? Küldjön nekünk üzenetet!

 

Ismerjen meg minket

Vértes Coaching & Consulting csapata

A coaching és a tanácsadás során szerepünk, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek magánéleti és munkahelyi céljaik elérésében, problémáik megoldásában. Az emberek gyakorta olyan régóta állnak saját elakadásaik előtt, hogy egyedül már nem tudnak átlépni rajtuk. Ilyenkor jöhet jól egy szakértő segítsége.

Bemutatkozás »
 • 100% diszkréció

   

  Munkánk során ügyfeleink megtisztelnek minket bizalmukkal, és mi soha nem élnénk vissza ezzel. Minden információt, ami a coaching vagy a tanácsadás során elhangzik, bizalmasan, maximális diszkrécióval kezelünk, és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Az IAC etikai alapelveket magunkénak valljuk.

 • Szeretné a
  segítségünket kérni?

  Ha úgy érzi, önnek is segítségére tudnánk lenni, ne habozzon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy kérjen tőlünk ingyenes visszahívást!


  • Visszahívás kérése

  • Üzenetküldés