Mobil menü bezárása
Menü
gyik

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

 

1. Hogyan tudom eldönteni, hogy coaching vagy tanácsadás lehet a megoldás a gondjaimra?

 

Az első találkozáskor jellemzően már néhány perc beszélgetés után kiderül, hogy merre érdemes elindulni a coachnak és az ügyfélnek. Ekkor már tisztázódik, hogy a későbbi üléseknek merre kell haladniuk.

 

2. Mi a különbség a coaching és a pszichológus munkája között?

 

A coaching jelentős része a jövőről, a megoldási lehetőségekről szól. A coach nem fordít hosszú időt a múltbeli eseményekre, hibákra és gondokra. Ehelyett az ügyfelünk számára kellemes élmények kerülnek előtérbe, ami serkenti a pozitív gondolkodást. A pszichológus ezzel szemben nagyobb hangsúlyt fektet az ok-okozati összefüggésekre.

 

3. Hány coaching ülés szükséges ahhoz, hogy elérjem a kitűzött céljaimat?

 

Minden eset, minden ügyfél más és más, ezért igen változó, hogy kinek hány ülés segít. Általában legalább öt találkozót javaslunk, de nyolc vagy ennél több alkalom is szükséges lehet.

 

4. Van lehetőség arra, hogy az ülések után is visszatérjek önökhöz?

 

Természetesen igen, hiszen a célunk az, hogy élete privát és üzleti síkon is kiegyensúlyozott maradjon a foglalkozások után is. Az utókövetés segít ezek stabilizálásában.

 

5. Sok, mások számára nem publikus információ hangozhat el a megbeszéléseken. Hogyan kezeli ezeket a coach?

 

Az ülések alatt fokozatosan kialakul a kölcsönös bizalom a coach és a megbízó között, de a coach természetesen az első pillanattól kezdve köteles bizalmasan kezelni az ügyfél adatait és problémáit. Referenciakérés esetén mindig egyeztetünk ügyfelünkkel.

 

6. Bevonható a folyamatba más személy is?

 

Igen, akár csoportos coachingra is sor kerülhet. Eszköztárunk is igen széles, szülő-gyerek konfliktuskezelésnél, párkapcsolati problémák esetén például rendszeresen használjuk a mediáció kínálta lehetőségeket.

 

7. Mi történik, ha a coaching során kiderül, hogy a life coaching mellett a business coachingra is szükség lehet?

 

Nem jelent gondot. Ez oda-vissza előfordulhat. Sokszor nehéz határvonalat húzni, de minden eszköz rendelkezésre áll és ügyfelünk igényeinek megfelelően alkalmazható.

Szolgáltatások

A Vértes Coaching & Consulting szolgáltatásai

Magánéleti problémák, munkahelyi nehézségek, anyagi gondok, komoly célok az üzletben, vagy épp a motiváció hiánya - csupán néhány azon kérdéskörök közül, amellyel ügyfeleink hozzánk fordulnak. Hiszünk abban, hogy nagy döntések kapujában vagy komoly problémák előtt állva nem szabad félnünk segítséget kérni. Coaching és tanácsadás szolgáltatásunk során a célunk, hogy ügyfeleinket meglévő állapotukból mindig egy jobb felé mozdítsuk.

Szolgáltatásaink »

 • 100% diszkréció

   

  Munkánk során ügyfeleink megtisztelnek minket bizalmukkal, és mi soha nem élnénk vissza ezzel. Minden információt, ami a coaching vagy a tanácsadás során elhangzik, bizalmasan, maximális diszkrécióval kezelünk, és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Az IAC etikai alapelveket magunkénak valljuk.

 • Szeretné a
  segítségünket kérni?

  Ha úgy érzi, önnek is segítségére tudnánk lenni, ne habozzon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy kérjen tőlünk ingyenes visszahívást!


  • Visszahívás kérése

  • Üzenetküldés