Mobil menü bezárása
Menü
hogyan-mukodik

Hogyan működik

Hogyan működik

A coaching folyamata:

 • Tisztázzuk a célokat - Vértes Coaching & Consulting
  1 Tisztázzuk
  a célokat
 • Felfedjük az akadályokat - Vértes Coaching & Consulting
  2 Felfedjük
  az akadályokat
 • Tervet
készítünk - Vértes Coaching & Consulting
  3 Tervet
  készítünk
 • Motiváljuk és
Ön mellett állunk - Vértes Coaching & Consulting
  4 Motiváljuk és
  Ön mellett állunk
 • Értékeljük az
elért eredményeket - Vértes Coaching & Consulting
  5 Értékeljük az
  elért eredményeket

 

A coaching folyamata sokféle lehet, de az esetek többségében van egy megszokott menete.

 

Legelső lépésként, miután ügyfelünk felvette velünk a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk az első találkozóhoz.

 

Ezt követően e-mailben rögzítjük a találkozó időpontját és helyszínét, és egy rövid tájékoztatót küldünk ügyfelünknek a coaching folyamatáról, illetve mellékeljük a szerződéstervezetet is.

Business coaching - Vértes Coaching & Consulting

Az ülések (találkozók) száma minden esetben egyedileg határozható csak meg, ügyfelünkkel egyetértésben. Általában öt-nyolc alkalom szokott hasznosnak bizonyulni, de adott esetben ez a szám lehet kisebb vagy nagyobb is.

 

Az első ülésen tisztázunk minden olyan kérdést, ami a coach tájékoztatója és a szerződéstervezet áttekintése után felmerült, és az aláírt szerződésnek megfelelően indul a coaching folyamat.

 

Az ülések ára: az első, ismerkedő ülés kedvezményes áron érhető el ügyfeleink számára (bővebben lásd Áraink menüpontban).

 

Az ülések időtartama: alapvetően 45 perc, de ez is rugalmasan változtatható igény szerint.

 

Az ülések helyszíne: lehet budapesti vagy tatai irodánk, de más, külső helyszínen is megtarthatjuk a találkozókat, ügyfeleink igényeinek megfelelően. Utóbbi esetben utazási költségekkel is számolni kell.

Szolgáltatások

A Vértes Coaching & Consulting szolgáltatásai

Magánéleti problémák, munkahelyi nehézségek, anyagi gondok, komoly célok az üzletben, vagy épp a motiváció hiánya - csupán néhány azon kérdéskörök közül, amellyel ügyfeleink hozzánk fordulnak. Hiszünk abban, hogy nagy döntések kapujában vagy komoly problémák előtt állva nem szabad félnünk segítséget kérni. Coaching és tanácsadás szolgáltatásunk során a célunk, hogy ügyfeleinket meglévő állapotukból mindig egy jobb felé mozdítsuk.

Szolgáltatásaink »

 • 100% diszkréció

   

  Munkánk során ügyfeleink megtisztelnek minket bizalmukkal, és mi soha nem élnénk vissza ezzel. Minden információt, ami a coaching vagy a tanácsadás során elhangzik, bizalmasan, maximális diszkrécióval kezelünk, és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Az IAC etikai alapelveket magunkénak valljuk.

 • Szeretné a
  segítségünket kérni?

  Ha úgy érzi, önnek is segítségére tudnánk lenni, ne habozzon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy kérjen tőlünk ingyenes visszahívást!


  • Visszahívás kérése

  • Üzenetküldés