Mobil menü bezárása
Menü
kik-vagyunk

Kik vagyunk

Kik vagyunk

 

A coaching és a tanácsadás során szerepünk, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek magánéleti és munkahelyi céljaik elérésében, problémáik megoldásában. Jól tudjuk, hogy az emberek gyakorta olyan régóta küzdenek saját elakadásaikkal, hogy egyedül már nem tudják ezeket megoldani. Ilyenkor jöhet jól egy szakértő segítsége, aki „két lépés távolságból” szemlélve nem csupán jobban átlátja a problémákat, de könnyebben vezet el a megoldáshoz is.

 

Nagy felelősséggel járó feladat ez, amelybe szakmai előképzettség nélkül nem vághatnánk bele. Coaching képesítésünk mellett felsőfokú műszaki, közgazdasági és menedzseri végzettséggel is rendelkezünk. Pályánk során szakmánkban, a szervezetépítési és fejlesztési folyamatokban komoly tapasztalatokra tettünk szert. Vezetési gyakorlatunk a személyi kérdések, problémák megértése és kezelése terén megbízható alapot adhat minden ügyfelünknek.

 

Elhivatottságot érzünk arra, hogy az eddigi ismereteinket, tapasztalatainkat munkánk során úgy mozgósítsuk, hogy az ügyfeleink életének jobbá tételét szolgálja.

 

Páll-Ferenczi Erzsébet - életvezetési tanácsadó, life- és business coach

Páll János - üzletviteli tanácsadó, projekt menedzser

 

Szolgáltatások

A Vértes Coaching & Consulting szolgáltatásai

Magánéleti problémák, munkahelyi nehézségek, anyagi gondok, komoly célok az üzletben, vagy épp a motiváció hiánya - csupán néhány azon kérdéskörök közül, amellyel ügyfeleink hozzánk fordulnak. Hiszünk abban, hogy nagy döntések kapujában vagy komoly problémák előtt állva nem szabad félnünk segítséget kérni. Coaching és tanácsadás szolgáltatásunk során a célunk, hogy ügyfeleinket meglévő állapotukból mindig egy jobb felé mozdítsuk.

Szolgáltatásaink »

 • 100% diszkréció

   

  Munkánk során ügyfeleink megtisztelnek minket bizalmukkal, és mi soha nem élnénk vissza ezzel. Minden információt, ami a coaching vagy a tanácsadás során elhangzik, bizalmasan, maximális diszkrécióval kezelünk, és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Az IAC etikai alapelveket magunkénak valljuk.

 • Szeretné a
  segítségünket kérni?

  Ha úgy érzi, önnek is segítségére tudnánk lenni, ne habozzon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy kérjen tőlünk ingyenes visszahívást!


  • Visszahívás kérése

  • Üzenetküldés